Skip to content

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSILLE

Teemu Potapoff experience with Organia oils

CBD kokemuksi: Teemu Potapoff

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Teemu Potapoff, podcast juontaja, toimittaja ja kirjoittaja. Kun en ole salilla treenaamassa tai vietä aikaa perheeni kanssa, teen "Otetaan yhdet!" podcastia tai kirjoitan kirjoja. Tällä hetkellä meneillään on sellainen, joka ilmestyy ensi syksynä.

"Ehdottomasti suosittelisin Organiaa ja heidän öljyjään kenelle tahansa, joka tarvitsee parempaa unenlaatua, kamppailee kivun kanssa tai haluaa keskittyä tehtäviinsä."

Teemu Potapoff

Miksi käytät CBD:tä? Minkälaisen annoksen otat sitä, kuinka ja milloin?

Käytän CBD-öljyä enimmäkseen saadakseni hyvän unen tai Less Pain öljyä pieneen kivun lievitykseen treenien jälkeen. Otan yleensä pari tippaa ennen nukkumaan menoa, jotta kipu hellittää ja saan nukuttua kuin tukki. Tunnen saavani tuplahyödyt. Voita/voitto.

Suosittelisitko tätä? Kenelle/miksi?

Ehdottomasti suosittelisin Organiaa ja heidän öljyjään kenelle tahansa, joka tarvitsee parempaa unenlaatua, kamppailee kivun kanssa tai haluaa keskittyä tehtäviinsä. Se on turvallinen ja luonnollinen tapa parantaa elämänlaatua.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Lisätty ostoskoriin