Skip to content

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSILLE

New in! CBD Massage with Organia Oil at Metropol Spa Hotel

Uutta! CBD-hieronta Organian öljyllä Metropol Spa Hotellissa

Hieronnasta nautiskelu on ihana tapa rentoutua, hemmotella itseäsi ja hoitaa fyysisiä vaivoja tai vammoja. Mutta jos etsit keinoja vieläkin parempaan terveyteen ja rentoutumiseen, harkitse CBD-hierontaa. Tämä uudenlainen hoito yhdistää kannabidiolien (CBD) hyödyt ja hieronnan terapeuttisen vaikutuksen, jolloin kokemuksesta tulee syvän virkistävä.

Mitä oikeastaan on CBD-hieronta?

CBD-hieronnassa käytetään CBD:tä sisältäviä öljyjä osana hierontaa. Yhdistämällä CBD:n luonnolliset parantavat ominaisuudet ammattilaisten hierontatekniikoihin, saat tästä kokonaisvaltaisesta hoidosta suuren määrän hyötyjä niin keholle kuin mielellekin. Tutustutaan hieman siihen, miksi sinun pitäisi kokeilla CBD-öljyä hyödyntävää hierontaa:

Tehokkaampi rentoutuminen: : CBD-öljyllä on rauhoittavia ominaisuuksia, jotka edistävät syvää rentoutumista ja stressin lievittämistä. Kun se yhdistetään hierontaan, syntyy yhteisvaikutus, joka auttaa sinua saavuttamaan korkeamman levollisuuden ja rauhallisuuden tilan.

Lihasjännityksen väheneminen: CBD-öljy tunnetaan kipua lievittävistä ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Kun CBD-öljyä hierotaan kireille lihaksille, se voi helpottaa lihasjännitystä, vähentää epämukavuuden tunnetta ja edistää lihasten rentoutumista.

Kivun lievitys: CBD-öljyllä on huomattu olevan kipua lievittäviä ominaisuuksia. Kun sitä käytetään hieronnan aikana, öljy voi helpottaa paikallista kipua ja epämukavuutta, jolloin hierontakokemuksesta tulee mukavampi ja hoitava.

Ihon parempi terveys: Koska siihen sisältyy paljon välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja, CBD-öljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Kun sitä käytetään hierontaöljynä, se edistää terveempää ihoa jättäen sen kosteutetuksi ja virkistetyksi sekä voi ehkäistä kuivuutta ja tulehduksia.

Paremmat hyödyt hieronnasta: Kun hierontaan yhdistetään CBD-öljy, hoidon kokonaisvaltaiset vaikutukset paranevat. CBD-öljy edistää verenkiertoa, jolloin hieroja voi käsitellä tiettyjä kohdealueita tehokkaammin auttaen paremmin paranemista sekä palautumista.

Vähemmän stressiä ja ahdistusta: CBD-öljy on lupaava tuote myös stressin ja ahdistuksen oireiden lievittämiseen. Lisäämällä CBD-öljyn osaksi hierontaa, voit kokea syvempää rentoutumista, henkistä rauhallisuutta ja vähemmän stressiin liittyviä oireita.

Mahdolliset tulehdusta ehkäisevät vaikutukset: CBD-öljyn tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet voivat auttaa lieventämään tulehdustiloja ja kehon turvotusta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä henkilöille, joilla on esimerkiksi niveltulehdus tai muita tulehdustiloja. Hoito voi helpottaa oloa ja parantaa liikkuvuutta.

Missä voit kokea tämän upean hoidon?

Hieronta Organian CBD-öljyllä on nyt yksinoikeudella tarjolla Metropol Spa Hotellissa. Voit valita hieronnan keston:

45 minuuttia (59€): keskittyy selkään, hartiavyöhön, niskaan, päähän sekä käsivarsiin tai jalkoihin.

60 minuuttia (70€): Sisältää koko kehon klassisen spa hieronnan.

VARAA NYT

 

Älä luota vain meidän sanaamme - tässä asiakkaidemme palautteita:

Olen todella tyytyväinen, että koitin klassista hierontaa CBD-öljyllä. Rentoutuminen nousi ihan uudelle tasolle. Hieroja oli erittäin taitava ja lämmin ja rauhallinen tunne kesti koko hieronnan ajan. Käyn varmasti uudelleen seuraavalla kerralla, kun ole Tallinnassa!

 

Valitsin lyhyemmän hieronnan, joka keskittyi jalkoihini. Pitkän päivän jälkeen se oli juuri mitä tarvitsin. Fantastinen kokemus!

 

Hieronnassa käytettävä luonnonmukainen CBD-öljy toi hienon aromaattisen tunnun hierontaan. Hierojan taitavat kädet tekivät ihmeitä ja hartioiden ja selän jumit katosivat.

Koe hoidon täydellisen rentouttavat ja parantavat hyödyt CBD-hieronnassa Metropol Spa Hotellissa. Anna itsellesi lahjaksi virkistävä kokemus ja tule kokemaan millaisia ihmeitä hieronta voi tehdä kehollesi ja mielellesi.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Lisätty ostoskoriin