Skip to content

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSILLE

Organia 30% Full Spectrum CBD oil -50%

Rajoitettu erä “Slow-Motion” CBD-tippoja: Täydellinen tuote niille, jotka vaalivat yksittäisiä hetkiä

On taas se taianomainen aika vuodesta, kun päivät lyhenevät ja yöt tulevat kylmemmiksi. Maailma hidastaa vauhtia autuaaseen hiljaisuuteen. Tänä vuonna olemme kehittäneet myös jotakin erityisen hidasta!

“Slow-Motion”-tippojen tarina 

Odottamattomia asioita tapahtuu joskus luonnollisesti. Tänä vuonna, kun valmistimme suosittua CBD-öljyämme, leikkisä tonttu (tai ehkä vain inhimillinen virhe) sai öljyn tiheämmäksi ja sakeammaksi kuin koskaan. Lopputuloksena oli öljy, jolla kestää aikansa nousta pipettiä ylös ja joka näin omaksuu täydellisesti hitaasti elämisen filosofian. Joillekin tällainen voi olla hieman epäkäytännöllistä. Toisille se on kutsu ottaa pieni tauko, hengittää, nauttia hetkestä ja herkutella kärsivällisyyden kauneudella.

Erikoistarjous: Hitaasti elämisen mestareille 

Ymmärrämme hyvin, etteivät uudet “slow-mo” tippamme sovi ehkä kaikille. Mutta niille, jotka vaalivat jokaista hetkeä ja hallitsevat kärsivällisyyden jalon taidon, tarjoamme alkavaan juhlan aikaan jotakin erityistä. Nauti rajoitetusta erästämme CBD-öljyä 50% alennuksella. Kyllä, luit oikein! Tässä pieni lahjamme juhlan odotukseen niille, jotka viihtyvät elämän hitaalla kaistalla.


Esittelyssä kärsivällisyyteen uppoutumisen kokemus
Kun odotat CBD-tipan arvokkaan verkkaista laskeutumista, miten olisi hetki mindfulness-taitojen kehittämistä? Tässä ehdotuksemme hauskaksi harjoitukseksi:

  1. Kun öljy aloittaa matkansa pipettiin, hengitä syvään sisään.
  2. Anna kaikkien ajatusten ja huolien leijua pois lumihiutaleiden tapaan.
  3. Kun öljy on täyttänyt pipetin ja olet valmis ottamaan annoksesi, anna itsellesi hetki, jolloin olet kiitollinen elämän pienistä nautinnoista.


Muistutus juhlakaudelle 

Kun vuoden loppu lähenee ja kuljemme kohti juhlakautta, anna “slow-mo” CBD-tippojen olla pieni muistutus hidastaa, nauttia jokaisesta hetkestä ja olla läsnä läheistesi kanssa. Jos siis etsit joulupakettiin täytettä ystävälle, joka tykkää ottaa rennosti tai jos vain haluat nauttia kärsivällisyyden kauneudesta, rajoitetun erän CBD-öljymme odottaa. Muista, että kärsivällisyys palkitaan. Mukavaa juhlan aikaa ja nautitaan joulukuun hitaasta taiasta!

Huom: Varmista aina, että käytät CBD-tuotteita turvallisesti ja vastuullisesti. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä tai otat muita lääkkeitä.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Lisätty ostoskoriin