Skip to content

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EURON TILAUKSILLE

hey big pharma campaign visual organia cbd

Vaadimme luonnonmukaisemman tulevaisuuden.

Amerikkalaisen biologin ja paleontologin Stephen Jay Gouldin mukaan ihmisen biologiassa ei ole tapahtunut merkittävää evolutiivista kehitystä viimeisen 40 000 - 50 000 vuoden aikana. Puhutaan ajasta paljon ennen kuin kukaan osasi edes lausua sanat “synteettinen lääkeaine”. Moderni lääketiede on tottakai tehnyt ihmeitä nostaessaan elinajanodotetta ja parantaessaan yleisesti hyvinvointiamme koko elämänkaaren ajalla. Mutta kuten useimpien asioiden kohdalla, kolikolla on kaksi puolta.

Nykyelämässä ihmisten riippuvuus lääkkeistä on saavuttanut tietynlaisen kiehumispisteen. Saatamme ottaa pillerin päästäksemme ylös sängystä, toisen nukahtaaksemme, yhden lisää saadaksemme energisen olon, vielä yhden pillerin rentoutuaksemme, sitten keskittyäksemme ja vielä kipujen ja särkyjen helpottamiseen…Nykyään ei taida olla juurikaan sellaista fysiologista tai neurologista tilaa, johon lääkäri ei voisi halutessaan helposti määrätä lääkettä. Ja miksipä ei? Nämä samat lääkeyritykset kun kuitenkin saattavat eri vaiheiden kautta maksaa huomattavan osan paikallisen yleislääkärisi palkasta. Tämä on yksi suurimmista konflikteista nykylääketieteessä ja lääkealalla - noidankehä, jossa lääkkeitten aikaansaamia vaikutuksia hoidetaan uusilla lääkkeillä. On syntynyt ikävä lumipalloefekti, joka on kasvattanut lääkeyritysten vaikutusvaltaa tasolle, jossa ne ovat käytännössä koskemattomia. Siksi tämän kierteen katkaiseminen on aina niin kaukana ulottumattomissa esimerkiksi luonnollista apua tai luonnonmukaista lääketiedettä tarjoaville tahoille.

Mitä, jos tästä kuitenkin olisi tie ulos? Tai ainakin tapoja, joilla tilannetta voi korjata omasta vapaasta tahdostaan. Ihan vain mahdollisuus valita täysin luonnollinen vaihtoehto sen sijaan, että joku kuvainnollisesti tyrkyttäisi tai pakkosyöttäisi lääkkeitä. Juuri tätä varten Organia on perustettu - luomaan tietoisuutta sekä ongelmista että ratkaisuista. Vuosikymmenten tutkimus ja omat kokemukset tukenaan nämä neljä suomalaista ja virolaista kaveria ovat ottaneet tavoitteekseen ryhtyä elämää suurempaan kamppailuun. Sellaiseen, jota voisi kutsua nykypäivän Daavid ja Goljat-taisteluksi, vertauskuvaa lainaten.

Hamppukasvien hyödyt ovat pitkään jääneet piiloon. Ehkäpä kyse on kasvista saatavien päihtymistilaan johtavien huumeiden väärinkäyttöön liittyvistä peloista tai pelosta lisääntyvistä huumeidenkäytön haittavaikutuksista - sitä on vaikea arvioida. Viimeisten vuosikymmenten aikana tutkimustieto kasvien sisältämien muidenkin kannabinoidien todellisista vaikutuksista kehossa on kuitenkin lisääntynyt huimasti. On selvinnyt, että ihmisillä kuten monilla muillakin elävillä organismeilla on niin sanottu endokannabinoidijärjestelmä, joka on hermoston tapaan monimutkainen soluviestinnän järjestelmä. Se säätelee suurta määrää biologisia ja neurologisia toimintoja kuten mm. mielialaa, kipuaistia, unta ja ruokahalua. Tämän järjestelmän reseptorit löytyvät läpi kehon eri elimistä ja hermostosta. Hamppukasvista löytyvillä yhdisteillä on siis tätä kautta hyvin suora tapa, jolla ne vaikuttavat ihmiskehoon. Lisäksi keho tuottaa näitä yhdisteitä itse. Onkin kyseenalaista, miksi yhdisteet joita keho tuottaa olisivat sille niin kovin haitallisia tai niiden käyttö kiellettyä.

Mutta eläydypä hetkeksi suuren lääkeyrityksen, Big Pharman, rooliin. Katselet, kun uusi täysin luonnollinen ja luonnonmukaisesti kasvatettu tuote pikkuhiljaa ottaa tuulta purjeisiinsa ja alkaa paitsi astua varpaillesi viemällä sinulta tuloja ja pienentämällä odottamaasi kasvua, myös antaa ihmisille aihetta nostaa esille toimintasi epäkohtia. Mitä teet? Huolehditko, että tämä kilpaileva toiminta loppuu sen ollessa pientä ennen todellista uhkaa liiketoiminnallesi? Ehdottomasti. Juuri näin olemme nähneet alan toimivan tähän asti. Entäpä nyt, kun tämä aihe alkaa saada enemmän ja enemmän huomiota ja useat maat maailmanlaajuisesti ovat alkaneet laillistaa kannabinoidien käytön jossakin muodossaan? No, jos et voi voittaa, voit aina liittyä mukaan. Tai kuten tässä tapauksessa, omistaa kilpailijat. Jos tarkastelet asiaa lähempää, huomaat suurien lääkeyritysten viime aikoina toimineen juuri näin.

Meidän mielipiteemme on, että nyt saa riittää ja siksi yrityksemme on olemassa. Ei mikään rahasumma voi olla arvokkaampi kuin ihmisen elämä. Organia onkin viimeaikoina järjestänyt kampanjan, jonka tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta ja kertoa suurille lääkealan yrityksille, että vaikka olemme pieni toimija emmekä ehkä pysty muuttamaan ihan koko maailmaa, teemme ehdottamasti oman osuutemme ja pistämme lumipallon pyörimään.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Lisätty ostoskoriin